почивка в русе
01
03
03

Ние предлагаме всички видове противонасекомни мрежи за прозорци и врати – статични,
ролетни и на панти.

Статични противонасекомни мрежи

Подходящи са за всички видове прозорци, при които не се налага преминаване през пространството и не се налага преместването на мрежата; най-удачни са за монтиране на прозорци, които се използват само за проветряване на помещението. В много от случаите има възможност да бъдат откачани и закачани сезонно. Това се осъществява посредством специални куки, магнити или райбери.

Ролетни противонасекомни мрежи
Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа – удобна, надеждна, дълготрайна. Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. Лесното прибиране на комарната мрежа улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън. В зимните месеци от годината комарната мрежа може да бъде прибрана, което значително удължава трайността й и я предпазва от стареене и от резките пориви на вятъра.

Противонасекомни мрежи на панти
Макар че са специално разработени за балконски врати, този тип мрежи могат да се поставят и на прозорци. Комарните мрежи на панти са надеждни и създават удобство. Механизмът им е максимално опростен – мрежата е закачена на панта и има пружина, която я затваря и така на практика този тип противонасекомна мрежа не се чупи, не старее и може да се използва за изключително дълъг период от време.