почивка в русе
01
03
03

VIVA Plast

Профилите VIVA Plast са български профили, разработени съвместно с помощта на германски инженери от научния институт в германския град Розенхайм. PVC профилите могат да бъдат 3-камерни или 4-камерни.

Грижата за околната среда при производството също е широко застъпена, като от компанията производител на профилите използват единствено качествени материали, несъдържащи олово.

След комплексни изпитания на техните продукти от PVC профили с името VIVA Plast, фирма „ВИАС” е достигнала до редица високи резултати. Сред тях са устойчивостта на профилите на месечни температури вариращи между – 10 и 35 градуса по Целзий, променливо атмосферно налягане и други неблагоприятни климатични фактори. Допълнително е поставен и TPV уплътнител, който осигурява чудесното представяне на PVC дограмата при температурни рекорди от порядъка на – 50 и 70 градуса по Целзий.

PVC профилите с марка Вива Пласт осигуряват високо ниво на топлоизолация и защита от неприятният градски шум, а също така не допускат влагата да се просмуче във вашият дом, вила или бизнес сграда.

Използването на усилващ метален профил пък гарантира максималната устойчивост на цялата конструкция, а богатият избор от PVC профили гарантира желаната форма и