почивка в русе
01
03
03

KMG

Профилът “KMG” (KRAUSS MAFFEI and GRAINER) се произвежда по съвместен проект между австрийската фирма “Greiner Exstrusiontechnik”, немската фирма “Krauss Maffei” и българската фирма АЛТЕСТ с производствена база в град Бургас.

ПВЦ дограмата отговаря на Европейските стандарти за блясък на повърхността, тестването доказва отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Структурата на профилите е непозволяваща изгаряне, дефомация, тя е нечувствителна към околната среда – не съдържа олово, не позволява задържането на вода, не позволява задържането на петна, прах-тествани чрез Clean Control, въведен от немските производители на PVC профили. Издържлива на сезонните промени, няма нужда от боядисване и поддръжка, лесно се монтира. KMG PVC профилите са защитени от атаката на киселини, основи, захабяване и соли. Издръжливи на корозия, когато се употребяват в условия с висока температура и влажност. Двойният уплътнител и специалните отводнителни отвори предпазват от навлизане на вода. “KMG” профилите с характерният им невибриращ материал и термично монтирани ъгли, драстично намаляват външния шум. Средната шумоизолация от 22-25 Db е постигната при 6 мм стъкло и 30 Db при стъклопакет, затова PVC прозорците са предпочитани при изграждането на болници, училища и офис сгради.

KMG – Серия Prelude – ( 60 mm ) С

4-камерна PVC система “Prelude”. Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

Прозорците, изработени с профила KMG от серията „Prelude”, могат да намалят загубата на енергия в помещението до 37%, което го прави идеално решение за всеки един предприемач или краен потребител. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на института ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топло изолационни качества на 4-камерния PVC профил , а именно:

Uw = 1,6 W / (m2 . K)

Всички дограми от серии KMG PVC профили, предлагани от фирма ВИП АЛ 07 ЕООД, са устойчиви на вятър, дъжд, прах, промени на околната среда. Също така PVC профилите са устойчиви на корозия при изключително влажна среда, на деформация при нагряване, устойчиви на киселини, алкали и соли.Още едно важно качество и предимство на профилите с продуктова марка KMG е устойчивостта им на UV-лъчи.

KMG Серия Prestige – ( 70mm )

Новата 6-камерна система „Prestige” Освен с изключителните си топло изолационни качества профилите от серията „Prestige” се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз. Също така специфичният не вибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, прави профилите изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради!

Избирайки 4-камерните PVC профили от серията „Prelude”, вие се доверявате на една наложила се и доказала качествата си система през годините.