почивка в русе
01
03
03

Ролетни врати – перфорация

Модел: едра перфорация                                       Моделмикроперфорация

Перфорираните ролетки са изработени от перфорирани стоманени ламели с височина 105 милиметра. Този тип ролетки осигуряват отлична защита на затваряното пространство при запазване на видимостта към обекта. Ролетките са с полимерно прахово покритие по цветовия каталог RAL.

Ламелите с едра перфорация са с четири реда правоъгълни отвори с размери на перфорацията 28 х 12 милиметра. Перфорираните ролетки с микроперфорация могат да бъдат два вида: с микроперфорация с диаметър на отворите от 4 милиметра и дебелина на ламела 0,5 милиметра и микроперфорация с размери на отворите 2,5 милиметра и дебелина на ламела 0,7 милиметра. Всички различни типове ламели могат да бъдат свързвани една с друга, така, че да се получи желаната комбинация между прозрачни и непрозрачни елементи на ролетката.

Както и за всички други модели и видове ролетки и врати, „ВИП АЛ 07“ ЕООД предлага мотори, автоматика и различни устройства за управление, безопастност и сигнализация. Съществуват възможности за дистанционно управление на отварянето и затварянето на ролетката, използване на системи за контрол на достъпа чрез безконтактни ключове, фотоклетки и магнитни датчици за постигане на оптимално управление, управление на осветлението и сигнализацията в областта на отваряне, контролиране с фотоклетки, защитна гума с датчик за откриване на препятствия и т.н.