почивка в русе
01
03
03

 

модел: плътни метални ламели

Плътните ролетни врати са комбинация от елегантен дизайн, качество и сигурност. Изработени от съединени помежду си хоризонтални плътни стоманени ламели от поцинкована стоманена ламарина осигуряват висока защита на търговски и работни помещения. Могат да бъдат боядисани с електростатично нанесено прахово полимерно покритие в желан от клиента цвят от цветовия каталог RAL.

Платното на охранителната ролетка е изработено от профилирани гладки ламели  с дебелина 0,6 мм и  Н 110 мм, които завършват със специална усилена прагова ламела, на която могат да се монтират заключващи системи /брави/, които да бъдат със секретни или касови ключове.

Ролетката се закрепва и движи във водач тип „Омега”, който е двустранно огънат и усилен. Този водач е с дълбочина 70 милиметра или 100 милиметра, има четки и гума, което осигурява по-добро уплътнение и безшумно движение на ролетката.

Ламелните ролетки могат да се задвижват автоматично с вграден в ролетката електродвигател, като в случай на спиране на захранването има възможност за ръчно управление.Те могат да бъдат управлявани посредством бутон на стената, електрически ключ със секретна ключалка или дистанционно управление. Възможни защити и екстри: осветление в зоната на отвора, защитни фотоклетки, защитна прагова гума със сензори.