почивка в русе
01
03
03

 

Модел: тип оплетка

Изпълнени от плътни, горещо поцинковани стоманени пръти ф 8мм, с прахово полимерно покритие, охранителните ролетки – тип оплетка, са здрави и сигурни, като едновременно с това осигуряват добра видимост към вътрешността на обекта. Подходящи са за витрини на магазини.

Както и при другите модели ролетни врати платното тип оплетка се закрепва и движи във водач тип „Омега”, който е двустранно огънат и усилен. Този водач е с дълбочина 70 милиметра или 100 милиметра, има четки и гума, което осигурява по-добро уплътнение и безшумно движение на ролетката.

На специалната усилена прагова ламела, с която завършва платното могат да се монтират заключващи системи /брави/, които могат да бъдат със секретни или касови ключове. Има възможност и за автоматично задвижване с вграден в ролетката електродвигател, като в случай на спиране на захранването има възможност за ръчно управление.Те могат да бъдат управлявани посредством бутон на стената, електрически ключ със секретна ключалка или дистанционно управление. Възможни защити и екстри: осветление в зоната на отвора, защитни фотоклетки, защитна прагова гума със сензори.